Каталог на копии од музејски експонати
Музејска продавница Музејската продавница нуди голем избор копии од артефакти изложени во Музеј-Гевгелија. Сите копии се опремени со сертификат и амбалажа, така што претставуваат извонреден подарок за Вашите блиски, пријатели и деловни соработници во земјата и во странство. Музејската продавница нуди и избор книги. Продавницата се наоѓа во објектот на Национална Установа Музеј-Гевгелија. Национална Установа Музеј - Гевгелија работи од понеделник до петок од 8:30 до 16:30 часот.
Сувенирница Гортинија Сувенирница Тауријана Сувенири Контакт Видео каталог
Музејска продавница
Каталог Превземи pdf Почеток Почеток Музеј - Гевгелија Музеј - Гевгелија Одделение Одделение Оддели Оддели Музејска продавница Музејска продавница Амам Амам Контакт Контакт Настани Настани Публикации Публикации Линкови Линкови Национална Установа Музеј - Гевгелија National Institution Museum - Gevgelija Национална Установа Музеј - Гевгелија                                                  desing by gorge12