Постојана археолошка поставката
Постојана археолошка поставката опфаќа артефакти од периодот на  праисторијата и антиката, откриени во текот на систематските  археолошки истражувања на археолошкиот локалитет Вардарски  Рид и околните наоѓалишта.  Посебно место во оваа музејска поставка зазема витрина со монети  од богатата нумизматичка збирка.  
Отворено за посетители: од понеделник до петок од 9.00 до 15.00 Ценовник на влезници поединечни 60 ден. групни     30 ден школски   10 ден  Посетете нѐ! Работно време: од понеделник до петок од 8.30 до 16.30 часот. Викенд и празници со најава. Тел. 034 213 660 / 034 218 673 emil_muzejgev@yahoo.com Фото галерија
Настани
Изложба
Постојана
Почеток Почеток Музеј - Гевгелија Музеј - Гевгелија Одделение Одделение Оддели Оддели Музејска продавница Музејска продавница Амам Амам Контакт Контакт Настани Настани Публикации Публикации Линкови Линкови Национална Установа Музеј - Гевгелија National Institution Museum - Gevgelija Национална Установа Музеј - Гевгелија                                                  desing by gorge12